De ervaren leidekker van regio Zwolle

Vraag uw gratis offerte aan

Leidekker omgeving Zwolle en Deventer


Als professionele leidekker in de omgeving van Zwolle en Deventer is Leidekkersbedrijf Nijland de echte specialist. Wij bedienen met de levering en montage van leien de markt in Midden-Nederland en beschikken daarin over meer dan dertig jaar ervaring. Onze uitgebreide expertise zetten wij voor ieder project in om tot het beste resultaat te komen. Daarbij worden uiteraard de huidige voorschriften en normen voor de dak- en gevelspecialiteiten gevolgd. Wij bieden u een klantgerichte service met een efficiënte aanpak en hebben daarin een betrouwbare reputatie opgebouwd. U heeft bij ons de mogelijkheid om kennis te maken met ons vakwerk door een bezoek te brengen aan een van onze projecten.

Leidekken en renoveren van projecten

Leidekkersbedrijf Nijland richt zich in de regio Zwolle en Deventer onder meer op leidekken voor nieuwbouw en op de renovatie van projecten. Met betrekking tot renovatiewerkzaamheden en restauraties laten wij als leidekkers zowel torens, daken, gevels en kapellen er weer perfect uitzien. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond is er direct al sprake van een waardestijging van 10%. Uw investering verdient u op deze manier meteen weer terug. 


Leidekken is meer dan vakwerk alleen, want het gaat hier om een authentieke ambacht. Om een optimaal resultaat neer te zetten, werken wij met materialen van de beste kwaliteit. De leistenen die toegepast worden, variëren overigens per project. Op deze manier wordt ook voor uw project een keuze gemaakt voor de beste leistenen. Wist u dat wij op daken van singles ook nieuwe leien kunnen aanbrengen? Dat doen wij over de oude dakbedekking heen. Het is tevens mogelijk het bestaande dak weg te nemen.

Contact

Vrijblijvende offerte

Als u in Zwolle of in de omgeving daarvan op zoek bent naar de beste leidekker kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Leidekkersbedrijf Nijland. Dat kan via het offerteformulier, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken via 0578 691692.