Leidekken is onze specialiteit

Vraag uw gratis offerte aan

Leidekken is onze specialiteit

Vraag uw gratis offerte aan

Leidekkersbedrijf Nijland is al meer dan 35 jaar aan het leidekken in Midden-Nederland. Leidekken is een vak apart, u bent bij Leidekkersbedrijf Nijland aan het juiste adres, want wij zijn zeer ervaren en vakkundige leidekkers. Onze ambacht hebben wij meegenomen naar deze moderne tijd. Door op een kwalitatief goede manier te leidekken ziet het resultaat er prachtig uit, maar is ook erg duurzaam. Wij maken gebruik van allerlei verschillende soorten leistenen.

Leidekken is echt een ambacht

Wij weten al meer dan 35 jaar dat leidekken een ambacht is. Dit betekent dat niet alleen de vakman zeer goed moet zijn, maar ook de materialen moeten een uitstekende kwaliteit hebben. Bij Leidekkersbedrijf Nijland bent u aan het juiste adres.

Contact

Renovaties

Veel voorkomend werk voor Leidekkersbedrijf Nijland is het renoveren van bestaande dakbedekkingen, dit betekend dat wij bestaande dakbedekking verwijderen, het dak eventueel opwaarderen door middel van nieuwe isolatie en nieuw houtwerk aanbrengen.

In overleg met de opdrachtgever kiezen wij de juiste lei voor het project om samen tot een schitterend resultaat te komen.

 

Wilt u meer weten over onze manier van werken of hoeveel tijd uw renovatie of project gaat kosten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over onze projecten, onze manier van werken of wilt u een prijsopgave? Er zijn verschillende manieren om contact met ons te leggen.


U kunt ons altijd bereiken op 0341 204761

Een prijsofferte voor een leidekkers project kunt u opvragen door gebruik te maken van het contactformulier.