Leidekken is onze specialiteit

Vraag uw gratis offerte aan

Leidekkersbedrijf Nijland is al meer dan 30 jaar aan het leidekken in Midden-Nederland. Leidekken is een vak apart, een standaard dakdekker kan deze klus niet aan. U bent bij Leidekkersbedrijf Nijland aan het juiste adres, want wij zijn zeer ervaren en vakkundige leidekkers. Onze ambacht hebben wij meegenomen naar deze moderne tijd. Door op een kwalitatief goede manier te leidekken ziet het resultaat er prachtig uit, maar is ook erg duurzaam. Wij maken gebruik van allerlei verschillende soorten leistenen. Voor een Villa in Hattem hebben wij bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van de Spaanse samacanatuurleien.

Leidekken is echt een ambacht

Wij weten al meer dan 30 jaar dat leidekken een ambacht is. Dit betekent dat niet alleen de vakman zeer goed moet zijn, maar ook de materialen moeten een uitstekende kwaliteit hebben. Bij Leidekkersbedrijf Nijland bent u aan het juiste adres.

Contact

Renovaties

Wij kunnen voor u een nieuwe leien aanbrengen op daken van singles (bitum). Over de oude dakbedekking heen brengen wij tegels en leilatten aan. Daarop worden de nieuwe leien gemonteerd. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat onze klanten geen wateroverlast hebben omdat de kap gesloten blijft.

Een andere manier van renoveren is het bestaande dak verwijderen. Natuurlijk monteren wij dan gelijk een onderdak door gebruik te maken van onder andere een dampdoorlatende folie zodat er geen vocht in de woning komt. Natuurlijk monteren wij op een professionele en vakkundige manier nieuw houtwerk en de dakbedekking. U zult verrast zijn over onze snelheid.

Wilt u meer weten over onze manier van werken of hoeveel tijd uw renovatie of project gaat kosten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over onze projecten, onze manier van werken of wilt u een prijsopgave? Er zijn verschillende manieren om contact met ons te leggen.


U kunt ons altijd bereiken op 0341 204761

Een prijsofferte voor een leidekkers project kunt u opvragen door gebruik te maken van het contactformulier.